latinica  ћирилица
28/09/2022 |  21:05 ⇒ 21:06 | Аутор: СРНА

Стевандић: Уједињена Српска један од фаворита на изборима

Носилац листе Уједињене Српске за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици три Ненад Стевандић рекао је на трибини у Приједору да је ова странка један од фаворита на предстојећим општим изборима.
Уједињена Српска - Приједор - Фото: СРНА
Уједињена Српска - ПриједорФото: СРНА

Стевандић је изразио задовољство посјећености скупова Уједињене Српске током предизборне кампање, наводећи како су све сале биле попуњене.

Он је и у Приједору изразио задовољство великим бројем грађана на трибинама као и због знатне подршке и "вишемилионских прегледа" на друштвеним мрежама.

Носилац листе Уједињене Српске за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ у Изборној јединици један Милан Петковић очекује у овој изборној јединици директан мандат и за Народну скупштину Републике Српске и за Парламентарну скупштину БиХ, истичући да су доказ за то одлични резултати и одлична посјећеност трибина.

Носилац листе ове странке на Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици један Ненад Мејакић истакао је да је Приједор спреман за то да Уједињена Српска на овим изборима изађе као побједник.