latinica  ћирилица
28/09/2022 |  22:23 ⇒ 22:28 | Аутор: СРНА

Цвијановић: Српској треба мир и стабилност (ФОТО)

Кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ на предстојећим изборима Жељка Цвијановић изјавила је на предизборној трибини у бањалучком насељу Петрићевац да су Републици Српској потребни мир, стабилност и искусна личност на челу Републике.
СНСД Петрићевац (Фото: instagram.com/zeljka.cvijanovic) -
СНСД Петрићевац (Фото: instagram.com/zeljka.cvijanovic)

Цвијановић је поручила да ће СНСД побиједити на изборима јер зна шта су институције, Република Српска и шта грађани Српске очекују.

- Идемо да побиједимо и да добијемо потврду за своје патриотске политике које су политике наше Републике - истакла је Цвијановић.

Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици три Владо Ђајић рекао је да на предстојећим изборима очекује убједљиву двотрећинску побједу.

- Градићемо центар града и приградска и сеоска насеља. Донијећемо просперитет свим генерацијама, пензионерима, радницима и младима - рекао је Ђајић.

Носилац листе СНСД-а за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ у Изборној јединици један Небојша Радмановић рекао је да је све лијепо у Бањалуци у протеклих 30 година изградио СНСД.

      View this post on Instagram

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)

- Тако ће бити и убудуће - истакао је Радмановић.

На овом предизборном скупу представљени су кандидати СНСД-а за Народну скупштину и за Представнички дом парламента БиХ.