latinica  ћирилица
01/05/2024 |  08:23 ⇒ 08:32 | Аутор: sputniknews.com

Ђоковић наставља да уноси промјене у свој тим

Новак Ђоковић наставља да повлачи потезе и да уноси промјене у свом тиму.
Новак Ђоковић и Марко Паники (Фото: www.instagram.com/djokernole/) -
Новак Ђоковић и Марко Паники (Фото: www.instagram.com/djokernole/)

Тако је послије прекида сарадње са првим тренером Гораном Иванишевићем, услиједио растанак и са кондиционим тренером Италијаном Марком Паникијем.

Новак Ђоковић наставио је да уручује "захвалнице" својим најближим сарадницима у изузетно деликатној фази његове пребогате каријере, када у фото-финишу највећи свих времена покушава да се домогне још неког великог трофеја.

Ноле је путем друштвених мрежа потврдио да растанак са Италијаном Паникијем, човјеком који је био задужен за његову физичку спрему, а како је претходних дана у Београду са Ђоковићем на тренинзима виђен његов бивши кондиционих Гебхарт Фил-Гричк, тако је јасно у ком правцу иду ствари.

      View this post on Instagram

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

- Драги Марко, период наше сарадње био је чудесан. Заједно смо освајали титуле и обрали рекорде. Најзначајније од свега, уживао сам у најобичнијим данима тренинга и у теретани и ван ње. Безброј сати "карћофинија" и смијеха који су ме учинили мотивисаним да се припремим за постизање успјеха. Велики Римљанине (како те Горан зове), хвала ти за сву енергију, труди и вријеме које си уложио у то да ме учиниш најбољим могућим играчем и особом. Велика љубав за тебе и видимо се ускоро у Риму - написао је на друштвеним мрежама Новак Ђоковић.

Управо ће Рим бити прва наредна станица Новака Ђоковића, који је ове сезоне и даље без трофеја.

Ђоковић тренутно тренира под будним оком Ненада Зимоњића и поменутог Фила-Грича.