latinica  ћирилица
04/05/2024 |  15:58 ⇒ 20:08 | Аутор: РТРС

ГО СНСД донирао јаја и намирнице "Мозаику пријатељства" и пензионерима (ВИДЕО)

Поводом Васкрса, представници Градског одобра СНСД-а Бањалука пензионерима и Удружењу "Мозаик пријатељства" донирали су укупно 60 хиљада јаја и намирнице за предстојеће празнике.
Донација - Фото: РТРС
ДонацијаФото: РТРС

Више од пет стотина корисника "Мозаика пријатељства" на Васкрс неће бити заборављено. Бањалучки градски одбор СНСД-а обезбједио им је намирнице потребне за васкршњи ручак, укључујући и 10 хиљада јаја.

- Данас ће овдје људи имати најљепши мени и уживо музику. Народ се побринуо да људи добију основне намирнице и ја сам данас поново пресрећан човјек - изјавио је предсједник Удружење грађана "Мозаик пријатељства" Бањалука Мирослав Субашић.

И најстаријој популацији грађана Бањалуке подијељења су јаја за Васкрс. Пензионер Радован Пиљак захвалан је на гесту и помоћи која ће им много значити.

Пензионери нису крили своју захвалност, како кажу, велика је ствар обезбиједити овакву донацију.

- Данас смо то показали и не само овдје. Наши Мјесни одбори подијелили су по мјесним заједницама око 50 хиљада јаја за најугроженију популацију.То је знак да нам је стало за наше грађане - истакао је предсједник Градског одбора СНСД-а Владо Ђајић.

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке Никола Шобот додао је да су пензионери заслужили оваквав вид помоћи, а из Из Градског одбора СНСД-а поручују да као странка и овим чином показују да воде бригу о свим категоријама друштва, посебно оним најосјетљивијима.