latinica  ћирилица
ПОЗДРАВ ИЗ СОЧИЈА | 08/02/2014 | 19:07

Нека Игре почну

Церемонија отварања и затварања Олимпијских игара су догађаји које сви такмичари али и гледаоци чекају са нестрпљењем.Организатори се потруде да направе манифестацију за памћење, а детаљи те манифестације остају у тајности све док церемоније не крене.

Жана Новаковић на отварању ЗОИ Сочи 2014.Тако је било и синоћ у Олимпијском парку и дворани ,,Фисхт,, у Адлеру. Хиљаде младих талената нам је представљало своје вјештине из различитих акробатских и умјетничких група. Укупно 88 држава дефиловало је синоћ и представило своје учеснике на играма.
 
Ако сте и ви били поред малих екрана могли сте виђети и нашу, малу али одабрану екипу.
Заиста је лијепо било бити дио цијеле те атмосфере по сад већ други пут у каријери.
 
Као и у Ванкуверу, поново сам носила државну заставу испред нашег тима и била сам јако срећна и узбуђена због тога.
 
Само ми је било жао што нисам успјела виђети паљење олимпијског пламена уживо што сте, вјерујем, ви јако лијепо могли виђети на екрану, тако да вам мало завидим на томе.
 
Јутрос смо успјели одспавати мало дуже али је подне било резервисано за тренинг. Услови су заиста добри и служи нас лијепо вријеме па се не би бунили да тако остане до краја.
 
Како су игре званично почеле сада сви са нестрпљењем очекујемо своје стартове и надамо се да ћемо остварити свој максимум и показати све што знамо.
 
Сутра ће Тања и Игор имати своје прве трке па им сви желимо пуно среће и успјеха. Ми цемо изаћи да навијамо  за своје другаре, а позивам и вас да то учините путем малих екрана.
 
За сада толико од мене...пуно поздрава из сунчаног Сочија.

ЗОИ Сочи 2014. - пред отварање

ЗОИ Сочи 2014. са отварања

ЗОИ Сочи 2014. са отварања

ЗОИ Сочи 2014. са отварања