X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Свилен конац
14:05 | понедјељак, 16. Јануар
Свилен конац: Емисија народне музике
Поштовани слушаоци, љубитељи народне музике, желимо вам упутити позивницу на још једно дружење у емисији „Свилен конац“. ......... Данас је пред нама занимљива тема. Причамо вам о изумитељима неких стварчица које, на први поглед и нису тако важне, али без којих би наши животи били прилично осиромашени. ......... Слушаћете и народне изреке о пићу. ......... Читамо ваша писма, отварамо Ризницу народних мудрости и, наравно, слушамо добру народну музику. ....... Са вама се дружи Данијел Шарић.
Разбудилник
09:00 | уторак, 17. Јануар
Разбудилник: ЈУТРО И РАДИО СУ ИЗ ИСТЕ ПРИЧЕ
Српску је захватио други снијежни талас ове зиме. У Бањалуци, али и у многим другим дијеловима Републике Српске, одговор на први снијег је био много бољи него прошле године. Проблема је ипак било и нису сви задовољни. Многи су се у програму Радија РС жалили на лоше чишћење аутопута 9. јануар, неких регионални дионица, приградских и сеоских путева, али и тротоара у градовима и општинама Српске. Зато вас у Разбудилнику питамо: Да ли сте задовољни радом зимских служби?
Добро вече, човјече
20:00 | сриједа, 18. Јануар
Добро вече, човјече: вечерње путовање кроз живот-
Своју животну и професионалну причу с нама ће подијелити Бањалучанка, глумица- луткар у пензији, Невенка Родић која је и управница овдашњег Дјечјег студија глуме „Рода“. Рођена да буде глумица Родићева је постала вјечити заљубљеник, али и заробљеник игре и театра којима се свим бићем предала . Несебично дарујући глас којим је извајала десетине ликова и бојећи осјећања, Невенка Родић је вјечно завољела позориште у себи, али и себе у позоришту. Одласком у пензију, посветила се педагошком раду са дјецом и редитељским изазовима. Сриједа, 20 часова, добро дошли!