X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Хотел Вавилон
Добро вече, човјече
20:00 | сриједа, 14. Новембар
Добро вече, човјече: Више од пола вијека рада
Више од пола вијека рада је иза наше вечерашње гошће, познате бањалучке фризерке , гђе Божене Каписода, добитнице диплома и бројих награда на такмичењима у Београду , Бечу , Лондону, Грчкој , предсједнице жирија на многим такмичењима . Модерна и шармантна , гђа Божена и данас ради у салону у Старом занатском центру , у Бањалуци, а двије десне руке у салону су њене двије ћерке , Јелена и Ивана , које настављају мајчиним стопама. Здрава , лијепа , његована , добро стилизована коса карактеристичне су за Бозенине фризуре , а када дођете у ову радњу увијек ће вас дочекати с осмијехом. Гђа Божена Каписода , вечерас у емисији Добро вече, човјече
Најсвјетлије странице умјетничке музике
22:15 | сриједа, 14. Новембар
Најсвјетлије странице умјетничке музике: Емисија класичне музике
Љубитељима умјетничке музике препоручићемо још једно угодно 40-минутно дружење на таласима Радија Републике Српске. У новој емисији из циклуса најсвјетлије странице умјетничке музике за вас смо, поштовани слушаоци, одабрали дијелове из симфонија Јозефа Хајдна, Волфганга Амадеуса Моцарта и Антоњина Дворжака а чућемо и "Прелудиј" за клавир у Дес-дуру Фредерика Шопена. На програму смо од 22 часа и 15 минута.
Разбудилник
06:00 | четвртак, 15. Новембар
Разбудилник: Јутро и радио су из исте приче!
Од 15.новембра обавезна је зимска опрема за возила, а обавеза је на снази до 15. априла. За непосједовање зимске опреме, према Закону о основама безбједности саобраћаја на путевима БиХ, предвиђена је казна од 40 марака, а могуће је да такво возило буде и искључено из саобраћаја. Под зимском опремом подразумијева се да путничка и остала моторна возила чија највећа дозвољена маса није већа од 3.500 килограма и немају више од осам сједишта, имају зимске гуме. Да ли сте ви припремили возило за зиму?