latinica  ћирилица

МАРКЕТИНГ

ТВ Маркетинг 

ТВ Маркетинг нуди услуге разноврсне презентације робних марки, као и свеукупног идентитета и имиџа фирми-клијената. Поред емитовања репортажа и спонзорисања појединих емисија, заступљене су и различите врсте промоција у оквиру специјализованих емисија. Захваљујући високој техничко-технолошкој опремљености и креативном тиму врсних професионалаца ТВ Републике Српске нуди продукцију репортажа и спотова, као и осмишљени вид маркетиншког представљања клијената у форми намјенских филмова и емисија.


Документ Преузми
Цијене емитовања ТВ РС ( .pdf ) pdf download

Цјеновник услуга и оглашавања и спонзорства с општим условима

doc download

Радио Маркетинг 

Увијек на услузи и у контакту са слушаоцима. Прави микс информација, комуналија, отворених телефона, савјета, гостовања, сучељавања, јављања с лица мјеста.. Оптимални баланс локалног и националног, говорног и музичког, све то можете наћи само на једном мјесту а то је радио Републике Српске. Маркетинг служба радија Вам омогућава да се и Ви као фирма-клијент нађете са својом презентацијом заједно са најбржим, најтачнијим и најмасовнијим информацијама које нуди радио Републике Српске на простору цијеле Републике Српске и БиХ. Оглашавањем на Српском Радију паре уложене у рекламу вратиће се вишеструко управо Вама.


Документ Преузми
Цјеновник услуга Радија Републике Српске ( .pdf ) pdf download

WEB Маркетинг 

Сајт Радио Телевизије Републике Српске је један од најбрже растућих интернет медија у БиХ. Одликује нас стабилан дугогодишњи рад и велики број посјета, како са подручја БиХ, тако и из иностранства. Своју публику информишемо о најрелевантнијим догађајима из скоро свих друштвених сфера. Својим посјетиоцима у сваком тренутку пружамо велики број информација, стални видео и аудио стриминг, информисање у реалном времену. Чињеница да више од половине посјетиоца (скоро 53 %) долази ван граница БиХ, показује да је сајт РТРС један од најрелевантнијих фактора информисања када је у питању информисање грађана који живе у иностранству. Због свега наведеног, оглашавање на интернету данас је најраширенији и најјефтинији начин оглашавања, а путем нашег сајта долазите до великог броја интернет корисника у сврху повећања броја клијената компаније.


Документ Преузми
Цјеновник услуга рекламирања на WEB сајту РТРС ( .pdf ) pdf download

Телетекст Маркетинг

Документ Преузми
Цјеновник услуга Телетекста РТРС ( .pdf ) pdf download