X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Хотел Вавилон
Тамо далеко
13:30 | субота, 10. Новембар
Тамо далеко: Моћ воље
На недавно завршеном Сајму књиге у Београду представили су се и српски аутори који живе ван матице. Међу њима је и Иса Орловић,Србин који живи на релацији Француска -САД. У дводјелном разговору пренио је сјећање на оца Илију,солунског добровољца,цијени коју јепалтио због љубави према свом српском народу...Први дио на програму 10. а други 17.11. у термину серијала Тамо далеко. Погледајте причу о књизи Моћ воље или љубави и поштовању сина према оцу.
Азбука старих заната
15:30 | субота, 17. Новембар
Азбука старих заната: Бомбонџија
У другој епизоди последње бомбонџије у Београду откриће нам тајне бомбонџијског заната, како се прави најбољи ратлук, која су то мајсторска умијећа и како су успјели да опстану и данас. Открићемо како изледа процес израде ратлука и од чега се прави, шта је то „ћелава кафа“ и још много занимљивих прича. Серијал је суфинансиран од стране Министарства културе и информисања Србије средствима Конкурса за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја намијењених припадницима српског народа у земљама региона у 2018. години и представља веома значајан пројекат у циљу очувања традиције и културног и историјског наслијеђа. Генерални спонзор је „Златно зрно“, Источно Сарајево. Александра Митрић-Штифанић
Пулс живота
17:50 | понедјељак, 19. Новембар
Пулс живота: О здрављу мислите док сте здрави!
У Пулсу живота, о исхрани дјеце у другом дијелу разговора са свјетски признатим педијатром проф.др Војиславом Перишићем. Доносимо вам и причу из Требиња,како функционише Центар за дијализу.Храна као лијек-бијели лук!