latinica  ћирилица
Јутарњи програм
06:05 | уторак, 03. Октобар
Јутарњи програм: ТЕМА ЈУТРА:Дигитализација наставе–корак уназад? Уредник и водитељ Бранка Кукаљ
Четири сата важних и актуелних тема-образовних, економских, политичких! Струка одговара на наша питања! И овог јутра водимо вас у све дијелове Српске!
Моје мјесто
16:20 | уторак, 03. Октобар
Моје мјесто: Гост Марио Црнковић
У емисији ''Моје мјесто'' причамо са великим заљубљеником у природу и оштрим борцем против изградње одлагалишта нуклеарног отпада на Трговској гори поред Двора. Марио Црнковић, оснивач еко-удружења ''Грин-тим'' и један од главних протагониста документарца '' Отпадници''. Запослен је као стручњак и ИТ сектору, обожава ријеку Уну јер то сматра својим мјестом, а како нам каже, труди се да бар на неки начин заштити природна богатства која имамо.
Квадрат на знање
16:20 | четвртак, 05. Октобар
Квадрат на знање: КАКО ОД НАСИЉА ЗАШТИТИТИ ДЈЕЦУ?
И у овој емисији настављамо да “отварамо” неке, веома важне теме! Говорићемо о томе како и коме се могу обратити дјеца и млади, жртве било каквог облика насиља и гдје им може бити “почетна” тачка у рјешавању евентуалних потешкоћа у вези са менталним здрављем! Кроз причу о савјетодавној линији “Плави телефон”, за коју се судећи по броју позива, може рећи да је свакодневно “усијана”, са психолозима који им се јављају са "друге стране жице", разговарамо о проблемима са којима се млади позиваоци суочавају.
Ријеч вјере
13:00 | недјеља, 08. Октобар
Ријеч вјере: Религијски програм
Православни хришћани вјерују да је Пресвета Богородица њихова највећа молитељка пред Господом. Химне благодарности, акатисте узносе пред њеним чудотворним иконама. Обиљежена је трећа годишњица утемељења Европског центра за мир и сарадњу "Марија Звијезда" у чувеном трапистичком самостану. Медреса "Реис Ибрахим еф. Маглајлић" у Бањалуци започела је у пуном капацитету нову школску годину. Кабала, мистична наука поникла у јудаизму, дуго је била скривена. Ко има кључну улогу за њезино афирмисање? уредница Религијског програма Жана Вукосављевић