X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Моја Јахорина
Бањалучка панорама
19:00 | петак, 28. Фебруар
Бањалучка панорама: Борачким организацијама више од 460 хиљада марака из Градског буџета.
Више од 170 малишана моћи ће да борави у новом дијелу вртића у Лазареву, који је стављен “под кров”-у другој фази планирано је опремање вртића. На Градском стадиону Бањалука у суботу љубитељи најважније споредне ствари на свијету могу да уживају у сусрету екипа Борца и Сарајева-дођите и подржите Борац!
Ријеч вјере
11:20 | субота, 29. Фебруар
Ријеч вјере: Религијски програм
Свете иконе руских светитеља, те икона са честицом моштију светог Нектарија Егинског, чудотворца нашег времена, чувају се у Богојављенском храму у Бањалуци. Долазак првих траписта прије 150 година у бањалучки крај означио је почетак привредног, просвјетног и културног препорода. Кизлар-агина џамија у Мркоњић Граду вакуфско је добро Исламске заједнице у Босни и Херцеговини. Подигнута је у 16. вијеку, а обнавља се у наше доба. Новосадска синагога, ашкенаског ритуала и неолошког правца, постала је значајан музички и културни центар. уредница Религијског програма Жана Вукосављевић
Тамо далеко
14:00 | субота, 29. Фебруар
Тамо далеко: Свети Герасим кефалонијски
Посјетили смо једно од највећих светишта грчке православне цркве у вријеме када се одржавају литије у којима се износи кивот са моштима светог Герасима кефалонијског,нова прича због које вриједи одвојити пола суботњег сата .