X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Здравосфера
Јутарњи програм
07:05 | петак, 25. Септембар
Јутарњи програм: Са нама је добро јутро!
Идемо у сусрет Свјетском дану туризма! У госте нам долази министарка трговине и туризма Сузана Гашић, а разговараћемо и са туристичким радницима у ОЦ Јахорина! Када ће кренути извоз наше рибе у Русију? Питаћемо представнике ресорног министарства и произвођаче рибе након нашег Јутарњег дневника! Доносимо и причу о животу Срба у Босанском Петровцу...Посјетили смо и Пркосе,село без струје и са 6 становника! У рубрици “Моја књига” саговорник нам је проф. др Душко Певуља! Конституисан је нови сазив црногорске скупштине! Наш саговорник биће подгорички новинар Марко Вешовић, а са новинаром Данијелом Ковачевићем коментарисаћемо свјетске актуелности!
Бањалучка панорама
17:50 | петак, 25. Септембар
Бањалучка панорама: За реконструкцију 17 школских и предшколских објеката-око 6,5 милиона марака.
Како теку припреме за предстојећу сезону гријања? Шта је понудила Туристичка конференција-туристичка регата, атракција и у доба короне.
Ријеч вјере
13:00 | субота, 26. Септембар
Ријеч вјере: Религијски програм
Монументалност сарајевске Саборне цркве прати њезино унутрашње уређење у којем су учествовали дародавци широм православног свијета. Блажена Дјевица Марија Жалосна небеска је сузаштитница Катедрале у Бањалуци. Средњовјековни редовници шире побожност према Госпи Жалосној. Нусрету ефендији Абдибеговићу, бањалучком муфтији додијељена је Мурасела на свечаности инаугурације у џамији Ферхадији. Разговарали смо са новим кантором, хазаном или предмолитељем Јеврејске општине Сарајево, Игором Бенционом Кожемјакином у Ашкенаској синагоги. уредница Религијског програма Жана Вукосављевић