X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Разбудилник
Јутро и радио су из исте приче!
Разбудилник
06:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Разбудилник

"Разбудилник" је намијењен свима онима који желе добро расположени да почну дан. Од 6.00 до 9.00 разговарамо о свему што је важно и неважно, о малим ставрима које живот чине занимљивијим, али и актуелним темама... и то из мало другачијег угла.

Водитељски пар Славица Личина и Драшко Ратковић помажу вам да се лакше разбудите, али и насмијете. То је важно, не заборавите да се по јутру дан познаје.

У нашим јутарњим разговарањима учествују и слушаоци, јављајући се на беспатан број телефона 080 050 308, или шаљући СМС поруке на број 065/245-245.

Јутро и радио су из исте приче!

Редакција: Дневни програм

06:00 | сриједа, 12. Децембар
Јутро и радио су из исте приче!
У "Разудилнику" причамо о примјени новог Правилника о остваривању права на накнаду за боловања! Шта он доноси? Између осталог, родитељи дјетета које је на болничком лијечењу од наредне године имају право на боловање у трајању болничког лијечења дјетета, што раније није био случај. Фонд здравственог осигурања Српске је максимално поједноставио процедуру одобравања овог боловања, па за њега није потребно комисијско одлучивање, већ само отпусно писмо из болнице за осигураника чије се дијете налази на болничком лијечењу. У просјеку мјесечно на боловању у Републици Српској буде око 14 400 запослених. Да ли ће примејна новог правилника утицати на тај број?