X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Разбудилник
Јутро и радио су из исте приче!
Разбудилник
06:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Разбудилник

"Разбудилник" је намијењен свима онима који желе добро расположени да почну дан. Од 6.00 до 9.00 разговарамо о свему што је важно и неважно, о малим ставрима које живот чине занимљивијим, али и актуелним темама... и то из мало другачијег угла.

Водитељски пар Славица Личина и Драшко Ратковић помажу вам да се лакше разбудите, али и насмијете. То је важно, не заборавите да се по јутру дан познаје.

У нашим јутарњим разговарањима учествују и слушаоци, јављајући се на беспатан број телефона 080 050 308, или шаљући СМС поруке на број 065/245-245.

Јутро и радио су из исте приче!

Редакција: Дневни програм

06:00 | четвртак, 13. Децембар
Јутро и радио су из исте приче!
Свакодневно смо у прилици да прочитамо наслове у дневној штампи и на порталима о малољетничком преспупништву. Нека од "тих дјела" су озбиљни прекршаји, а нека су на нивоу дјечијег несташлука. Међутим, и за једне и за друге поставља се питање која је права мјера за кажњавање. Да ли је то враћање украденог, извињење, плаћање оштећеног, друштвено корисни рад или ипак смјештање у васпитну институцију? Прошле године то је, према званичним подацима, ипак била најчешће само васпитна мјера. Да ли је то прави модел кажњавања? Шта су уствари ефикасне васпитне мјере кажњавања? Хоће ли то младим пресупницима бити разлог за нови прекршај, или шанса за излазак из друштва преступника? О томе говоримо у "Разбудилнику"!