X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Разбудилник
Јутро и радио су из исте приче!
Разбудилник
06:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Разбудилник

"Разбудилник" је намијењен свима онима који желе добро расположени да почну дан. Од 6.00 до 9.00 разговарамо о свему што је важно и неважно, о малим ставрима које живот чине занимљивијим, али и актуелним темама... и то из мало другачијег угла.

Водитељски пар Славица Личина и Драшко Ратковић помажу вам да се лакше разбудите, али и насмијете. То је важно, не заборавите да се по јутру дан познаје.

У нашим јутарњим разговарањима учествују и слушаоци, јављајући се на беспатан број телефона 080 050 308, или шаљући СМС поруке на број 065/245-245.

Јутро и радио су из исте приче!

Редакција: Дневни програм

09:00 | понедјељак, 19. Новембар
Јутро и радио су из исте приче!
Антибиотици су лијекови који се користе за лијечење бактеријских инфекција. Прије открића антибиотика хиљаде људи је умирало од бактеријских инфекција као што је нпр. упала плућа или инфекције до којих долази након оперативних захвата. Међутим, временом су их људи почели прихватати "као лијек за све". Најбољи примјер неоправдане употребе антибиотика је када се користе у лијечењу вирусних болести као што су прехлада и грипа. БиХ се убраја у европске земље с великом потрошњом антибиотика, па обиљежавање Дана свјесности о антибиотицима, код нас итекако има смисла. Колико често ви посежете за антибиотицима? Да ли сте један од оних који сматрају да им "само антибиотик" помаже?