X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Разбудилник
Јутро и радио су из исте приче!
Разбудилник
06:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Разбудилник

"Разбудилник" је намијењен свима онима који желе добро расположени да почну дан. Од 6.00 до 9.00 разговарамо о свему што је важно и неважно, о малим ставрима које живот чине занимљивијим, али и актуелним темама... и то из мало другачијег угла.

Водитељски пар Славица Личина и Драшко Ратковић помажу вам да се лакше разбудите, али и насмијете. То је важно, не заборавите да се по јутру дан познаје.

У нашим јутарњим разговарањима учествују и слушаоци, јављајући се на беспатан број телефона 080 050 308, или шаљући СМС поруке на број 065/245-245.

Јутро и радио су из исте приче!

Редакција: Дневни програм

06:00 | понедјељак, 23. Септембар
Јутро и радио су из исте приче!
Већина воћара и виноградара се ове године не може похвалити добрим родом. Многима су, у поређењу са прошлом годином која је била изнад просјека, гајбе и складишта остали полупразни. Све то утиче и на прераду воћа, али и продајну и откупну цијену. Тако да је први утисак да ће бурад за ракију и вино, али и тегле, чектати воља времена. Ипак, стручњаци кажу да се квалитет као и количина убраног воћа разликује од региона до региона, па за поједине културе кажу да су у просјеку. Довољно разлога да у "Разбудилнику", питамо каква је ситуација у вашим воћњацима?