X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Разбудилник
Јутро и радио су из исте приче!
Разбудилник
06:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Разбудилник

"Разбудилник" је намијењен свима онима који желе добро расположени да почну дан. Од 6.00 до 9.00 разговарамо о свему што је важно и неважно, о малим ставрима које живот чине занимљивијим, али и актуелним темама... и то из мало другачијег угла.

Водитељски пар Славица Личина и Драшко Ратковић помажу вам да се лакше разбудите, али и насмијете. То је важно, не заборавите да се по јутру дан познаје.

У нашим јутарњим разговарањима учествују и слушаоци, јављајући се на беспатан број телефона 080 050 308, или шаљући СМС поруке на број 065/245-245.

Јутро и радио су из исте приче!

Редакција: Дневни програм

09:00 | понедјељак, 18. Фебруар
ЈУТРО ИРАДИО СУ ИЗ ИСТЕ ПРИЧЕ
Рођендани су они дани који много јасније него, на примјер, Нове године, говоре о протицању времена. Они нас тјерају на размишљање, јер, хтјели ми то или не, година је прошла, убиљежена је нова рецка и вријеме је да се осврнеш и видиш како даље. Разбудилник је убиљежио 5 рецку па је то повод да вас питамо да ли сте се некада запитали зашто ми славимо наше рођендане? Јесу ли су то уставари дани када ми пунимо године и додајемо само бројеве? Како ви то доживљавате? Придружите нам се у нашим јутарњим разговорима. СМС поруке можете слати на 065/245 245, или Вибер број +387/65 32 22 33. а већ сада оставити коментар на нашој Фејзбук страници https://www.facebook.com/rtrs.tv/.