X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Разбудилник
Јутро и радио су из исте приче!
Разбудилник
06:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Разбудилник

"Разбудилник" је намијењен свима онима који желе добро расположени да почну дан. Од 6.00 до 9.00 разговарамо о свему што је важно и неважно, о малим ставрима које живот чине занимљивијим, али и актуелним темама... и то из мало другачијег угла.

Водитељски пар Славица Личина и Драшко Ратковић помажу вам да се лакше разбудите, али и насмијете. То је важно, не заборавите да се по јутру дан познаје.

У нашим јутарњим разговарањима учествују и слушаоци, јављајући се на беспатан број телефона 080 050 308, или шаљући СМС поруке на број 065/245-245.

Јутро и радио су из исте приче!

Редакција: Дневни програм

06:00 | понедјељак, 28. Септембар
Јутро и радио су из исте приче!
Идеја покретања бизниса жеља је, или тежња, великог процента радних људи у Републици Српској. Међутим, да ли ће она остати само жеља или остварена тежња зависи од много фактора. Најчешће препреке су лоша информисаност и страх од административних перипетија. Како успјешно покренути и регистровати свој бизнис? Какви су код нас услови за развој предузетништва? Шта је све важно да знамо? Колико, уопште знамо о предузетништву? Размишљате ли о "свом бизнису"?