X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Разбудилник
Јутро и радио су из исте приче!
Разбудилник
06:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Разбудилник

"Разбудилник" је намијењен свима онима који желе добро расположени да почну дан. Од 6.00 до 9.00 разговарамо о свему што је важно и неважно, о малим ставрима које живот чине занимљивијим, али и актуелним темама... и то из мало другачијег угла.

Водитељски пар Славица Личина и Драшко Ратковић помажу вам да се лакше разбудите, али и насмијете. То је важно, не заборавите да се по јутру дан познаје.

У нашим јутарњим разговарањима учествују и слушаоци, јављајући се на беспатан број телефона 080 050 308, или шаљући СМС поруке на број 065/245-245.

Јутро и радио су из исте приче!

Редакција: Дневни програм

06:00 | понедјељак, 17. Децембар
Јутро и радио су из исте приче!
У вечерњим часова многи градови Српске ових дана сијају од новогодишњих украса, расвјете, лампиона, неона.....Такође, мало је домова које не краси украшена новогодишња јелка. Све мирише на долазак Нове године, а на то нас подсјећају и бројне манифестације на отвореном од "Зимзограда", "Мразограда", "Новогодишњих градова, "Зимских градова""Новогодишњих чаролија"..... . Зависно од тога колико је која локална заједница издвојила новца, зависи и разноврсност садржаја и укупан амбијент. И док се једнима то све допада, други сматрају да све може боље, а трећи су опет става да је сав тај сјај и бљештавилото беспотребан.