X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Разбудилник
Јутро и радио су из исте приче!
Разбудилник
06:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Разбудилник

"Разбудилник" је намијењен свима онима који желе добро расположени да почну дан. Од 6.00 до 9.00 разговарамо о свему што је важно и неважно, о малим ставрима које живот чине занимљивијим, али и актуелним темама... и то из мало другачијег угла.

Водитељски пар Славица Личина и Драшко Ратковић помажу вам да се лакше разбудите, али и насмијете. То је важно, не заборавите да се по јутру дан познаје.

У нашим јутарњим разговарањима учествују и слушаоци, јављајући се на беспатан број телефона 080 050 308, или шаљући СМС поруке на број 065/245-245.

Јутро и радио су из исте приче!

Редакција: Дневни програм

06:00 | петак, 05. Јуни
Јутро и радио су из исте приче!
Свјетски дан заштите животне средине ове године обиљежава се под слоганом: "Вријеме је за природу"! Међутим, мало је таквих мјеста гдје не залази човјек, који често тражећи релаксацију у приорди било да тамо одлази ради одмора, активног туризма или риболова, ту природу нарушава. С обзиром на то да је ово доба године у које, када нам то временске прилике и слободно вријеме дозволи, често боравимо у природи, најчешће на излетиштим и уз обале ријкека, важно је да подсјетимо да управо од нас зависи како ће та мјеста изгледати, и колико ће заиста бити мјеста за уживање!