X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Разбудилник
Јутро и радио су из исте приче!
Разбудилник
06:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Разбудилник

"Разбудилник" је намијењен свима онима који желе добро расположени да почну дан. Од 6.00 до 9.00 разговарамо о свему што је важно и неважно, о малим ставрима које живот чине занимљивијим, али и актуелним темама... и то из мало другачијег угла.

Водитељски пар Славица Личина и Драшко Ратковић помажу вам да се лакше разбудите, али и насмијете. То је важно, не заборавите да се по јутру дан познаје.

У нашим јутарњим разговарањима учествују и слушаоци, јављајући се на беспатан број телефона 080 050 308, или шаљући СМС поруке на број 065/245-245.

Јутро и радио су из исте приче!

Редакција: Дневни програм

09:00 | понедјељак, 27. Мај
ЈУТРО И РАДИО СУ ИЗ ИСТЕ ПРИЧЕ
Ријетки су ученици завршних разреда основне школе, који су чврсто одлучили чиме ће се бавити у животу. У овом периоду њиховог живота већини је неопходна помоћ у избору бидућег занимања. Ту помоћ требала би им пружити прије свега породица, али неријетко ни сами родитељи нису сигурни шта савјетовати будућим средњошколцима. У Разбудилнику позивамо родитеље да са нама подијеле своја искуства и дилеме у одабуиру школе за будуће средњошколце. Придружите нам се у нашим јутарњим разговорима. СМС поруке можете слати на +387-65/245 245, или већ сада оставити коментар на нашоj фејзбук страници.