X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Разбудилник
Јутро и радио су из исте приче!
Разбудилник
06:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Разбудилник

"Разбудилник" је намијењен свима онима који желе добро расположени да почну дан. Од 6.00 до 9.00 разговарамо о свему што је важно и неважно, о малим ставрима које живот чине занимљивијим, али и актуелним темама... и то из мало другачијег угла.

Водитељски пар Славица Личина и Драшко Ратковић помажу вам да се лакше разбудите, али и насмијете. То је важно, не заборавите да се по јутру дан познаје.

У нашим јутарњим разговарањима учествују и слушаоци, јављајући се на беспатан број телефона 080 050 308, или шаљући СМС поруке на број 065/245-245.

Јутро и радио су из исте приче!

Редакција: Дневни програм

06:00 | понедјељак, 18. Новембар
Јутро и радио су из исте приче!
Свјетска седмица свјесности о антибиотицима обиљежава се од 18.до 24. новембра, што нас наводи на размишљање када нам антибиотици помажу, а када одмажу. Иако је њихова потрошња у опадању, и даље се за њих у Републици Српској годишње потроши око седам милиона марака. Чињеница је да на антибиотике, али и остали медикаменти трошимо много новца. То потврђују и подаци Агенције за лијекове и медицинска средства, према којима се годишња потрошња лијекова у БиХ процјењује на 315 милиона евра. У "Разбудилнику" се питамо да ли пречесто посежемо за лијековима?