X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Српска Данас
17:00 | понедјељак, 23. Април
Српска Данас: Информативна емисија
Авио-компанија Рајан Ер, најавила прве летове са бањалучког аеродрома Маховљани до Брисела и Мемингена. Одбрана првог предсједника Српске, Радована Караџића тражи поништење пресуде и ново суђење. Еколошки дан у РиТЕ Угљевик - постројење за одсумпоравање димних гасова по директивама ЕУ.
Пулс живота
17:50 | понедјељак, 23. Април
Пулс живота: О здрављу мислите док сте здрави!
У Пулсу живота:Да ли сте некада код својих најближих примјетили застоје у дисању приликом спавања?Шта је то слип апнеја?Који су све симптоми који могу указати на болест спавања?Хирурзи региона о предностима лапароскопске операције.У редовној рубрици “Храна као лијек”, прича о младом луку.
Квадрат на знање
12:30 | четвртак, 26. Април
Квадрат на знање: ИНОСТ- смотра младих иноватора и њихових идеја!
Међународа изложба идеја, иновација и стваралаштва “Иност младих 2018” и ове године потврдила је иноваторски потенцијал младих. Ове, јубиларне 20. године, представљено је више од 350 радова из свих крајева свијета, нпр. Русије, Марока, Индије, Италије, Румуније. У емисији "сабирамо" иноваторске утиске! "Листамо" Зборник радова ''Устав и изазови уставног развоја у сложеним државама'', у којем је објављено 19 реферата које су њихови аутори изложили на истоименом међународном научном скупу одржаном крајем прошле године у Бањалуци. Наша образовна одредишта била су и "Дан отворених врата", манифестација одржана у оквиру Дана студената Универзитета у Бањалуци и 6. конференција младих “Балмун 2018”, ученички модел Уједињених нација.
Тамо далеко
13:30 | субота, 28. Април
Тамо далеко: Царски простор
Водимо Вас, у музејски комплекс Коломенско који савременом човјеку приближава живот у вријеме царске Русије.Видјећете споменике под зашитом УНЕСКА и икону коју зову Државна.Још једна емисија коју не требате пропустити.