X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Разбудилник
Јутро и радио су из исте приче!
Разбудилник
06:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Разбудилник

"Разбудилник" је намијењен свима онима који желе добро расположени да почну дан. Од 6.00 до 9.00 разговарамо о свему што је важно и неважно, о малим ставрима које живот чине занимљивијим, али и актуелним темама... и то из мало другачијег угла.

Водитељски пар Славица Личина и Драшко Ратковић помажу вам да се лакше разбудите, али и насмијете. То је важно, не заборавите да се по јутру дан познаје.

У нашим јутарњим разговарањима учествују и слушаоци, јављајући се на беспатан број телефона 080 050 308, или шаљући СМС поруке на број 065/245-245.

Јутро и радио су из исте приче!

Редакција: Дневни програм

06:00 | уторак, 24. Април
Јутро и радио су из исте приче!
Истраживања показују да правилна употреба сигурносних појасева у аутомобилу смањује ризик смртног страдања за 40% до 50%, за возача и сувозача, док за путнике на задњем сједишту смањује ризик смртног страдања од 25% до чак 75%. Осим што смањује ризик смртног страдања, сигурносни појас смањује и ризик настанка тешких тјелесних повреда у саобраћајним незгодама и то чак до 50%. У Републици Српској почиње капмања “Нити један невезан појас”, а у “Разбудилнику” питамо: Вежете ли ви појас? Каква су ваша искуства? Сматрате ли да су адекватне прописане казне?