latinica  ћирилица
ШОУ ЏОНАТАНА РОСА | 11/02/2014 | 08:59

Шеста емисија

O Сузан Бојл се причало и прије него што је стекла свјетску славу! Зашто је Џонатан Рос најавио да ће сљедећи Божић бити посебан? И шта веже коњске трке и Филхармонијски оркестар?

 

Први гости, група која је продала милионе албума, а у исто вријеме католички свештеници: ирска група 'Свештеници' (The Priests)! Три инзванредна вокала изводе духовне мелодије више од 35 година! О својим почецима, да ли су имали подршку околине и породице, јесу ји пјевали само духовне мелодије или су наступали на фестивалима, о својим наступима и дужностима у парохијама откривају у првом дијелу емисије!

Пјевач једног од најузбудљивијих рок-бендова данашњице, Брендон Флауерс, пјевач групе Килерс , други је гост у шестој емисији Џонатана Роса! Фронтмен ове америчке групе говори искрено о себи као припраднику мормонске заједнице, стилу облачења, турнеји и концертима!

Трећи гост: Џоана Ламли, британска глумица и фотомодел! Глумица најпознатија по улози у серији 'Апсолутно фантастично', открива откуда потиче њено занимање за Гурке и зашто се борила за њихова права у Великој Британији, шта је то кукри и која се легенда веже уз њега, али и прича о својим почецима и колико је било тешко и комедијама које је снимала и које су је прославиле!

На крају емисије очекује вас фантастичан мини-концерт групе Килерс!