latinica  ћирилица
ПОЗДРАВ ИЗ СОЧИЈА | 14/02/2014 | 11:23

Весела кућа и мотивисани спортисти

Прошло је већ неколико дана од посљедњег јављања. Много тога се издешавало овдје код нас. Тања, Игор и Младен су возили своје прве трке.

Стаза за спуст је била јако захтјевна тако да је Игор одрадио супер посао, данас ће покушати да се поправи у комбинацији.

Тања је доста задовољна како је истрчала биатлон трку али било би боље да је успјела погодити нулу на пуцању. Надам се да ће се све коцкице поклопити данас и да ће успјети у томе.

Младен је имао пех у току трке, пао је и успио сломити скије. И поред тога, успјешно је стигао до циља.Свака част на борби, показао је прави спортски дух.

Скандинавске домишљатости у Сочију Сваки дан су нове трке и доста спортиста се може похвалити са медаљама. Ми смо навијали за Тину Мазе у женском спусту. То је био одличан дан за Словенију и прва златна медаља за Тину са Олимпијских игара. Она сада има све медаље у колекцији. Заиста сјајно.

И у нашој кући је весело. Комшије (Финци и Швеђани) су већ освојиле неколико медаља и на овај начин броје своје успјехе. Атмосфера у планинском селу је пуна олимпијског духа и рекла бих да су сви спортисти јако мотивисани у покушају да превазиђу сами себе.

У међувремену, ја тренирам и припремам се за своје стартове који су 18. и 21. фебруара. За сада то иде доста добро.Стазе су најбоље ујутру, доста је тврдо па би било најбоље да тако и остане до почетка такмичења.

Јуче сам искористила послијеподне и са тренером се попела на другу страну планине Роса Хутор одакле се простире фасцинантан поглед на град Сочи и обалу Црног мора. Ми смо заиста уживали и наоружали се позитивном енергијом.

Тренинзи пред трку

Послије подне је резервисано за фитнес, а вечерње сате волимо проводити у центру за забаву, гдје буде доста смијеха и игре. Марко је понио и гитару са собом, па нам одсвира нешто у свом стилу. Рекла бих да има смисла. Шаљем ускоро ексклузивни снимак.

До тада, пуно поздрава и будите увијек “Hot, Cool and Yours”.

Жана Новаковић на стази