latinica  ћирилица
03/05/2014 |  21:37 | Аутор: Ројтерс

Премијер лига: Испали Кардиф и Фулам

Сада се, али дефинитивно, може рећи да Манчестер Јунајтеду нико не може помоћи ове сезоне, јер су "ђаволи" у 37. колу Премијер лиге на Олд Трафорду поражени од Сандерленда са 1:0, па је привремени тренер Рајан Гигс доживио први неуспјех од када је преузео клупу тог тима.

Фудбалери Вест Хема побиједили су Тотенхем са 2:0 чиме су осигурали опстанак. Из лиге су дефинтивно испали Фулам и Кардиф који немају више шансе да се изборе за мјесто у елитној лиги Енглеске и наредне године.

Привремени в.д. тренера Јунајтеда Рајан Гигс у игру је убацио све своје офанзивне адуте у другом полувремену, Ван Персија, Велбека и Јанузаја, али нико од њих није успио да разбије бедем противника састављен од искусних играча. "Ђаволи" сада касне шест бодова за Тотенхемом, који је на њихову срећу, такође поражен у 37. колу од Вест Хема.

Њукасл је демонстрирао силу коју је требало да покаже много раније, па је Кардиф пао са 3:0 и Чемпионшипу нема више шансу да се извуче. 

Побједу је дочекала и Астон Вила која је била боља од Хала са 3:1.

Стоук је тријумфом од 4:1 гурнуо Фулам у другу лигу. Одемвинги, Арнаутовић, Асаиди и Волтерс су били стријелци за домаћи састав, док је искусни Ричардсон ублажио пораз, али не и пад на табели који може екипу са Крејвен котиџа коштати опстанка у Премијер лиги.