latinica  ћирилица
18/07/2014 |  15:53 | Аутор: ТАНЈУГ

У Егзит авантури учествовало 260.000 људи

Еxит фестивали, рано јутрос на плажи Јаз у Будви завршени, Sea dance festival, који заједно чине Егзит авантуру, окупили су више од 260.000 људи, рекао је Тањугу директор Егзита Душан Ковачевић

Ковачевић је казао да је посебно задовољан чињеницом да је нови концепт да се Егзиту придода морска обала имао сјајан пријем код публике.
 Према Ковачевићевим ријечима публика је и на Петроварадинску тврђаву и у Будву дошла у огромном броју и ниво цијеле манифестације тиме је подигнут за још једну скалу.
 "Оно што ћу посебно памтити са овогодишње Егзит авантуре јесте чињеница да су многи извођачи, међу којима и велики број свјетски познатих звијезда, одушевљени атмосфером и на Егзиту и на Си Денс Фестивалу, своје планове мијењали и након наступа остајали и по два-три дана као обични посјетиоци, да уживају у фестивалском програму", рекао је Ковачевић додајући да таква пракса не постоји ни на једном фестивалу на свијету.
 Он је рекао да су тако непланирано свој боравак на Петроварадинској тврђави или на плажи Јаз продужили Скрилекс, Дејмон Олбарн, Дуб ФX, Глорија Гејнор, Хуртс...
 Према ономе што је саопштио Егзит тим, Егзит је овогодишњим издањем поново помјерио сопствене границе и задао још тежи задатак да сљедеће године буде успјешнији, иновативнији и другачији.