latinica  ћирилица
20/07/2014 |  21:49 | Аутор: Телеграф

Да ли су ванземаљци већ били на Земљи?

Слике некада могу да послуже као доказ да су бића са неке друге планете посјетила нашу планету и прије више од 10.000 година.

Били су ту прије 10.000 година, а вјероватно су ту и данас. Слике које су пронађене у пећини у Индији према тврдњама археолога крију доказе о томе да су нас ванземаљци посјетили у праисторији.

Слике су пронађене на зидовима пећине у индијском дистрикту Канкеру. Према првим процјенама слике су старе најмање 10.000 година. Археолози сматрају да ове слике могу да послуже као доказ да су представници напредне ванземаљске цивилизације посјетили планету Земљу током њене праисторије.

На сликама се виде људи чудних глава поред којих се налази објекат у облику троношца који је највјероватније нека врста возила.

Откриће наводи на то да су људи у то вријеме видјели или замислили бића са других планета што и даље заокупља пажњу како обичних људи тако и истраживача, наводе археолози.

Судећи по сликама из ове индијске пећине, људи су од памтивијека били окупирани размишљањем о “малим зеленим“, њиховим посјетама и отмицама. До данас се није много тога промјенило.