latinica  ћирилица
21/07/2014 |  10:16 | Аутор: Телеграф

Да ли је овај хотел најјефтинији на свијету?

Када је одлучио да покрене угоститељски бизнис, предузетник из Кине је ријешио да понуди јефтин хотелски смјештај, али у бетонским цијевима.

Погледајте видео снимак.

Да би оне биле што интересантније, на свакој је оцртан неки улични графит. Неименовани предузетник из кинеске регије Хенан, дошао је на оригиналну идеју када је одлучио да покрене угоститељски посао. Наиме, одлучио је да понуди јефтин хотелски смјештај у бетонским цијевима.

Он је ријешио да искористи сав материјал који индустрија баца, а уједно се ради и о крајње иновативној и еколокшкој иницијативи.

Иако се ради о рудименталном комфору, а притом собе и не пружају најсјајнији поглед, ово је ипак једно од најоригиналнијих идеја у историји угоститељства и овом бизнисмену може пружити велику предност у односу на друге људе који се баве истим послом.

Хотелске собе нове генерације налазе се у петнаест цијеви које су поређане у природи. Свака соба има клима уређај, а предвиђене су искључиво за порове. Како би им додао ноту урбаности, овај угоститељ је одлучио да спољашност сваке цијеви буде осликана разноразним уличним графитима.