latinica  ћирилица
21/07/2014 |  13:17 | Аутор: РТРС

Сенад Ибричић се опростио од репрезентације БиХ

Сенијад Ибричић више неће играти за фудбалску репререзентацију Босне и Херцеговине. Ово одлуку објавио је у писму упућеном бх. јавности.
Репрезентација БиХ - Фото: Getty Images
Репрезентација БиХФото: Getty Images

"Опраштам се, јер желим више времена провести са својим најдражима,али ћу и даље остати вјерни навијач Змајева, што сам заправо и био све ово вријеме, поготово на утакмицама Мундијала у Бразилу, гдје сам можда и неоправдано стављен у други план.

Разлога за овакву одлуку је много, а сви који ме знају и прате моју каријеру, свјесни су колико ми значи дрес репрезентације БиХ.

Међутим, оно што не желим, а што се беспотребно потенцирало кроз медије посљедњих неколико мјесеци, јесте да ми се спочитава да сам у најбољем тиму, јер сам нечији пријатељ?!

Сувишно је било шта коментарисати на ту тему, јер сам ја дрес бх. репрезентације, прије свега, задужио захваљујући играма на терену, а не пријатељству са другим играчима. Не бјежим од тога да сам пријатељ са Едином Џеком, који је идол моје и ваше дјеце, идол многих у овој земљи, али и шире и поносан сам и сретан што сам био један од оних који су га примили на најбољи начин када је први пут обукао дрес БиХ".