latinica  ћирилица
23/07/2014 |  11:36 | Аутор: Телеграф

Невјероватна трансформација брачног пара (ФОТО)

Супружници Роберт и Џесика Фостер годинама су били гојазни. Роберт је у најдебљој фази имао 150 килограма, а Џесика 130. Ријешили су да то промјене другачијом исхраном и спортом.
Роберт и Џесика Фостер - Фото: Facebook
Роберт и Џесика ФостерФото: Facebook

Роберт Фостер и његова супруга Џесика годинама су имали проблеме са тежином, а онда су схватили да више не желе да буду дебели и ријешили да морају да смршају.

Роберт је у најдебљој фази имао 150 килограма. Носио је мајице на којима је писало “Побједио сам анорексију“. За друге је био човјек неоптерећен својом тежином, али приватно је себи замјерао због дебљине и желио да смрша. Није имао снаге да своје четири ћерке одведе у парк, а уморио би се и при распоређивању намирница купљених у продавници, преноси КДВР.

Џесика је досегла тежину од 130 килограма и признаје да се, упркос килажи, осјећала “невидљивом“ јер су је људи игнорисали због дебљине.

У марту 2012. брачни пар имао је емотиван разговор. Џесики се приближавао 30. рођендан и није више жељела да буде дебела. И раније су водили разговоре о томе да морају да смршају, али тог дана нешто је било другачије.

"Обожавам своју дјецу и волим свог супруга, али то је био тренутак када сам мрзела себе. Нисам им давала цијелу себе јер сам се гадила сама себи", испричала је Џесика и објаснила да су тада донијели чврсту одлуку да крећу другачије да се хране.

Џесика је кренула на зумбу, и за неколико недјеља изгубила 10 килограма и напокон постала мотивисана за даљи рад на свом изгледу. Роберту је требало мало дуже да се привикне на промјене, али одмах је кренуо на тенис и почео да прескаче репете послије оброка. Почели су заједно да пливају, планинаре и трче.

Труд се исплатио и данас обоје имају исту тежину – 75 килограмаа. Потпуно су промјенили своју исхрану, клоне се брзе хране и једу пуно воћа, поврћа и рибе. Кажу да се осјећају здравије и срећније.

"Волим себе. Волим оно што видим у огледалу. Знам да још имам да радим, али сам сада другачија особа", закључила је задовољна Џесика.