latinica  ћирилица
25/07/2014 |  16:57 | Аутор: Агенције

Лепа Брена због прелома иде на операцију

Пјевачица Лепа Брена сломила је данас десну руку у зглобу и лакат лијеве руке, након што се током доручка са супругом саплела и пала.

Лепа Брена и Боба Живојиновић одмарали су у Новом Винодолском у Хрватској, што чине сваког љета. Пјевачица је са супругом била на доручку када се саплела, пала и задобила преломе обје руке. До даљег неће наступати, а отказани су наступи у Макарској и Бихаћу, речено је у Гранд продукције.

Ово је саопштено, након што су се данас у свим регионалним медијима појавиле спекулације да је једна од најпопуларнијих пјевачица на овим просторима доживјела саобраћајну несрећу, као и да је тешко повријеђена.

Пјевачица је задржана на лијечењу у Ортопедској клиници Ловран, код Опатије. Установљено је да је поломила десну, али и лакат лијеве руке, због чега ће бити подвргнута хируршкој интервенцији.

Међутим, како је раније имала здравстевних проблема са тромбом, тим љекара је одлучио да сачека јутро, како би се ИНР спустио у мјери која ће задовољити хируршку интервенцију и тада предузети оперативне мјере.

Стање Лепе Брене је стабилно, она се осјећа добро, а уз њу су супруг и синови Стефан и Виктор.