latinica  ћирилица
26/07/2014 |  15:55 | Аутор: Агенције

Због чега је ова фотографија промијенила живот једне мајке

Бриџит Вајт се изненадила када је међу фотографијама угледала ону на којој не изгледа "добро". Ову жену су фотографисала њена деца и поручила јој да на њој изгледа прелепо.

- У тренутку када сам хтјела да обришем фотографију, у собу је ушао мој син. "Да ли знаш нешто о овој фотографији?", питала сам га. Показала сам му фотографију, а он се насмејао. "То је било на Тахоу, изгледала си прелијепо, морао сам да те фотографишем, мама- испирчала је Бриџит.

Била је љута на сина, све што је видјела на тој фотографији биле су њене мане. А онда јој је и ћерка упутила сјајне ријечи:

 - Тако си лијепа, обожавам ову фотографију.

 Ма колико се трудила да види оно што су њена дјеца видјела, Бриџит није успијевала.

 - И даље сам на фотографији видијела крупнију жену, која црном одјећом прикрива вишак килограма- рекла је.

 Бриџит је открила да никада није била мршава и да је увијек била свјесна тога. Али њена дјеца су учинила нешто невјероватно. Када је сазнала шта она мисле о њеном изгледу, схватила је да у њој има много тога, много значајнијег од броја килограма, оно што је чини лијепом.

 Данас Бриџит има највише килограма у посљедњих 10 година. Међутим, на плажи сада носи купаће костиме и праве љетње хаљине.

Понекад се пита да ли су и године утицале на њено размишљање, поред утицаја њене дјеце. Али тражење додатних узрока је не занима.

- Више не мрзим своје тијело. Ипак, не одустајем од вјежбања и здраве исхране. Тих ствари ћу се и даље придржавати јер желим да будем здрава. Тренутно, волим свој изглед овакав какав је. Желим да видим себе на начин на који ме дјеца виде. Хвала вам, дејцо- поручила је Бриџит.