latinica  ћирилица
26/07/2014 |  18:11 | Аутор: ТАНЈУГ

Крај драме у Осијеку: Убица пресудио и себи

Мушкарац који је данас у једном кафићу у Осијеку убио двије особе, послије чега се затворио у објекту пријетећи да ће активирати бомбу, извршио је самоубиство, потврдио је за индеx.хр портпарол осијечке полиције Даријо Премец.

Драма је окончана након пет сати, пошто су тројица специјалаца ушла у кафић под пуном опремом, а снајпериста се повукао са свог положаја. Након тројице специјалаца, у кафић је ушло још њих шест, послије чега се хитна помоћ приближила излазу.

Упаду је претходио звук налик на пуцањ и специјалци су након уласка у кафић пронашли мртво тијело мушкарца, а све околности још се утврђују, преноси индеx.хр.

Осијечко-барањска полицијска управа саопштила је да је дошло до двоструког убиства нешто послије 11 сати и у међувремену демантовала медијске наводе да је нападач у кафићу држао таоце.

Према изјавама неких очевидаца, мушкарац је прво ненаоружан ушао у кафић, у којем ради његова супруга с којом има двоје дјеце и наводно води бракоразводну парницу, започевши да виче на њу.

У свађу супружника се умијешао и један од гостију кафића, на шта је нападач отишао до свог аутомобила, узевши из њега аутоматску пушку, навели су хрватски медији.