latinica  ћирилица
29/07/2014 |  12:50 | Аутор: Блиц

Суботица: Нестала 15-годишњакиња

Истрага о нестанку Тијане Јурић (15) из Суботице је у току, али се још не зна шта се с њом догодило у ноћи између петка и суботе у Бајмоку, на путу до Спортског центра на Рати.

Њен отац Игор Јурић упутио је апел свима да уколико имају праву информацију јаве полицији. Како је наведено, она је на себи имала бијелу мајицу, свијетле фармерке и бијеле "старке". Било какву информацију или било какав траг могу се јавити на број 0695232614.

Дјевојчица из Суботице је љетњи распуст проводила код баке и дједа у Бајмоку, а у петак увече је била са друштвом на забави гдје је од друга позајмила дуксерицу. До куће су је пратили другарица и друг, али пошто је заборавила да врати дукс који је носила везан око струка, одлучила је да се врати до Спортског центра. Тијану је чекао дјечак који јој је позајмио дуксерицу, али се она није појавила, због чега јој је кренуо у сусрет. Познавајући је као добру и савјесну, одмах је обавијестио остале другове да је нема и потрага за њом је почела већ око један сат послије поноћи.

Око 500 Бајмочана, полицајци, жандармерија са псима трагачима претражили су у суботу насеље Рату, Бајмок и околину. Једино што је пронађено на путу, у близини канала из којег су ватрогасци испумпали воду, јесте бијела патика за коју пријатељи и породица тврде да је њена.