latinica  ћирилица
29/07/2014 |  14:47 | Аутор: Агенције

Надал послије тениса оде у покераше!?

У разговору за PokerStars.com један од најбољих свјетских тенисера Рафаел Надал открио је чиме би се желио бавити једног дана када се "пензионише".

Познато је да је Надал и велики љубитељ најпопуларније карташке игре на свијету – покера. Он је у интервјуу за једну од најјачих покерашких платформи изјавио да не види разлога због којег не би једном покушао да игра професионалне турнире.

"Моја историја у овој игри је веома једноставна. Недјељама поподне када би кишило и када се није ништа посебно радило, играо сам покер са пријатељима и породицом. Данас редовно играм покер и то не кријем. Та сада играм са пријатељима, искључиво јер у томе уживам. Причамо све вријеме док играмо и то ми је добар начин да потрошим вријеме", рекао је Надал, који ће се након тениске каријере, у којој је досада освојио 14 Гранд Слам наслова, вјеројатно окушати и као професионалац.

"Тренутно је то немогуће. И даље сам максимално посвећен својој тениској каријери. Када се повучем, искрено не видим разлога зашто не бих покушао играти професионалне турнире. Не бих играо Wоrld Тоur, али бих пробао заиграти на неколико турнира, уколико ми се наравно пружи прилика", закључио је други играч свијета.