latinica  ћирилица
16/08/2014 |  18:30 | Аутор: СРНА

Млади препознају снагу СНСД-а

Међународни секретар СНСД-а Жељка Цвијановић најавила је да ће вечерас у Невесињу бити подијељено 300 нових страначких чланских књижица и истакла да је у претходном периоду било одбора којима је приступило и по 600 чланова, што говори о снази СНСД-а на политичкој сцени Републике Српске.

"Користим прилику да обиђем страначку структуру у цијелој Републици Српској и да видим како се припрема за предстојеће изборе. Задовољна сам мотивисаношћу и активизмом у свим одборима, јер је то веома важно с обзиром на важност предстојећих избора", изјавила је Цвијановићева након састанка са члановима Општинског одбора СНСД-а Невесиње коме су присуствовали и народни посланици из Херцеговине Илија Таминџија и Радован Вуковић.

Она је истакла важност пријема новог чланства у свим одборима, и то углавном младих, што показује да су препознали да је СНСД политичка снага која је првенствено отворена за младе људе и њихове идеје и чија је снага препозната, а све због постигнутих резултата ове политичке партије у претходном периоду.

Цвијановићева је најавила да ће се састати и са коалиционим партнерима, јер је она кандидат коалиције за српског члана Предсједништва БиХ.

"Потребно је одржавати такве разговоре и видјети на који начин се можемо консолидовати", навела је Цвијановићева.

Она је похвалила активности СНСД-а у источној Херцеговини, истичући да је таква ситуација и у цијелој Републици Српској и када је ријеч о посланичким листама, било за Народну скупштину Српске или Парламентарну скупштину БиХ.

"На листама је један број већ тестираних страначких кандидата, али и нових кадрова за које знамо да су врло значајни у својим срединама и да су својим радом показали ко су и шта су", рекла је Цвијановићева.

На питање колико ће СНСД новца потрошити у кампањи, Цвијановићева је рекла да то тачно не зна, али да ће се свакако штедјети и трошити онолико колико је могуће у складу са законом.