latinica  ћирилица
18/08/2014 |  18:48 | Аутор: РТРС

Градишка-Цвијановићева с кандидатима за предстојеће изборе

Међународни секретар СНСД Жељка Цвијановић данас је боравила у радној посјети Општинском одбору СНСД Градишка гдје је са кандидатима за предстојеће изборе разговарала о задацима и смјерницама у предизборној кампањи.

Цвијановићева се састала се и са представницима општинских одбора Социјалистичке партије и ДНС Градишка. Током састанка потврђено је опредјељење да ове двије политичке партије подрже заједничке кандидате СНСД-а за предсједника Републике Српске и српског члана Предсједништва БиХ.

"Ово је коалиција са најдужим стажом и спремна је да дјелује заједно и на предстојећим изборима. И нова влада, која ће бити састављена од кадра из ове коалиције, ће радити по приоритетима, равномјерно на територинији цијеле Републике Српске", рекла је Цвијановићева новинарима након разговора са локалним челницима СНСД-а, ДНС-а и Социјалистичке партије.

Цвијановићева је разговоре са коалиционим партнерима оцијенила позитивним, те додала да је данас било ријечи и о томе да СНСД, ДНС и СП може дјеловати заједно и на нивоу локалне власти у Градишци.

Она је истакла да странке имају пуну демократичност, па су према томе различито структуисане на локалном нивоу.

Предсједник Општинског одбора СНСД у Градишци Зоран Аџић рекао је да постоји чврст договор три странке о заједничком дјеловању на предстојећим изборима, што су потврдили и представници преостале двије странке из коалиције - СП Живко Шукало и ДНС Владимир Јанковић.

Након састанка са представницима коалиције у Цвијановићева је одржала састанак и са кандидатима СНСД-а за предстојеће изборе из ове општине и члановима Општинског одбора ове странке.