latinica  ћирилица
20/08/2014 |  15:27 | Аутор: СРНА

Кампања СНСД-а "Спасимо Добој-сачувајмо Српску"

Предсједник Градског одбора СНСД-а Добој Споменко Василић позвао је данас грађане да се придруже кампањи "Спасимо Добој –сачувајмо Републику Српску", коју ће ова странка провести у наредном периоду.

"Врата СНСД-а током кампање свима су отворена од данас, па све док одговорност за Добој не преузму млади и часни људи са вољом и жељом да се граду Добоју врати изгубљено достојанство", рекао је Василић на конференцији за новинаре.

Према његовим ријечима, град је претворен у "касабу" у којој само двадесетак људи живи раскошно, понижавајући остале који су изграђивали Добој и стварали Републику Српску.

Василић је замјерио градској управи што су обиљежавање крсне славе града Преображења Господњег "претворили у политичку промоцију потпредсједника СДС-а и кандидата за предсједника Републике Српске Огњена Тадића".

Он је незадовољан и овогодишњом организацијом Рукометног ТВ турнира.

"Никада није било мање људи на отварању турнира", рекао је Василић и додао да је било мање препознатљивих људи из Добоја, Владе Републике Српске, локалне власти, те мање младости и смијеха.

Он је поручио да је Добој отворен град, који неће рушити Републику Српску или чинити непримјерене ствари.

"Јадни су Срби који мисле да ће бошњачким гласовима заузети позиције са којих могу да угрозе Републику Српску и све нас појединачно", сматра Василић.