latinica  ћирилица
23/08/2014 |  14:16 | Аутор: Независне

Возач начелника општине К.Дубица пијан скривио несрећу

Бранислав Јањуз - Пићи, службени возач Миле Злојутра (СДС), начелника општине Козарска Дубица, синоћ је око 21 час, службеним возилом Пасат, под дејством алкохола изазвао саобраћајну несрећу у којој је лакше повријеђена Гордана Бабић, сазнају "Независне" из извора блиских полицији.
Возач начелника Козарске Дубице пијан изазвао несрећу - Фото: nezavisne novine
Возач начелника Козарске Дубице пијан изазвао несрећуФото: nezavisne novine

Он је са 2,9 промила алкохола у крви на транзиту у Козарској Дубици, ударио возило којим је управљала Бабићева. Она је након тога пребачена у блоницу. Како се сазнаје Бабићева је ван животне опасности.

''Независне'' сазнају да је са Јањузом у службеном аутомобилу била женска особа З.Б., а која се одмах удаљила са мјеста несреће.

Према писању портала Независних новина на лице мјеста одмах је стигао Саша Николетић, начелник одјељења за пољопривреду у општини Козарска Дубица, који је дао извају да је он био на мјесту сувозача у тренутку несреће и да су се враћали са службеног пута.

На лицу мјеста се налазило доста свједока, који су посматрали сам чин несреће, а "Независне" наводе да је Николетић након пола сата схватио да је направио огромну грешку, па је наводно од полиције тражио да се изјава обрише.