latinica  ћирилица
24/08/2014 |  11:07 | Аутор: Б92

Милијаш: Тешко ми је

Капитен Црвене звезде Ненад Милијаш у суботу је против Војводине одиграо вјероватно своју посљедњу утакмицу у црвено-бијелом дресу, пошто прелази у Манису.

Изабраници Ненада Лалатовића побиједили су Војводину на гостовању са 1:0 голом Ђорђа Ракића, а упркос тријумфу, Милијашу је та утакмица доста тешко пала.

На крају утакмице, капитен је завршио на раменима саиграча, а највјатреније присталице су скандирале његово име.

“Веома емотиван тренутак за мене. Много ми је тешко, јер када сам долазио, када сам се вратио у Звезду, циљ ми је био да освојим титулу и да доживим ово што ми се сада десило. Највјероватније одлазим у уторак, али ћу наредних дана, у недјељу или понедељак, моћи да кажем нешто више о томе. Убеђен сам да моји саиграчи могу и без мене да понове успех из претходне сезоне, сада смо регистровали појачања и имамо тим који може да одговори захтјевима Црвене звезде“, нагласио је Милијаш.

Милијаш се осврнуо и на важну побједу у једном од дербија првенства.

“Првенствено ми је драго што смо забиљежили побједу, мислим да је утакмица била лијепа за око, да смо и ми и Војводина играли добар фудбал иако је виђен само један гол. Имали смо још прилика, али и наш ривал није био без шанси, и на крају мислим да је реално што смо славили са једним голом разлике“, рекао је Милијаш.