latinica  ћирилица
25/08/2014 |  07:31 | Аутор: Б92

Мицов: Није било бацања пешкира и размјене ружних ријечи

Владимир Мицов каже за Б92 да ће поштовати одлуку селектора Александра Ђорђевића да га избаци из тима, али демантује да је било бацања пешкира и ружних ријечи.

"Не желим да улазим у дубљу анализу. Прочитао сам шта је Сале изјавио у вези са мном – хоћу да демантујем да сам бацио пешкир, до тога није дошло, нисам пешкир ни имао у рукама. Друго, поједини медији пренијели су да је дошло до размјене вулгарних речи, то се није десило ни са једне стране, није било ниједне ружне ријечи".

"Били су људи у Пиониру, не морам да улазим у детаље, све се видјело. Да ли је он био пренервозан зато што смо губили и што смо играли лоше... Не желим да улазим у његове тренерске квалитете, шта и како даље, то је то", рекао је Мицов у изјави за Б92.

Крилни кошаркаш каже да је имао велику жељу да наступи на Свјетском купу у Шпанији.

"Када је ријеч о мојој жељи да играм за репрезентацију, мислим да довољно говори то што су ми доктори наредили стриктно мировање у трајању од три мјесеца, а ја сам на личну одговорност дошао на припреме од првог дана. Толико што се тиче моје жеље, али морам да испоштујем селекторову одлуку да ме скрати са списка. Желим момцима успјех на Свјетском првенству".

На питање да ли постоје изгледи да се ситуација изглади, нови играч Галатасараја је одговорио:

"Селектор је то једноставно изјавио и "ћао". Мене нико није позвао телефоном, нити он, нити било ко из Савеза. Све што знам прочитао сам у медијима, а ту пише да је то коначна одлука и моје је да је прихватим без поговора", закључио је Мицов за Б92.