latinica  ћирилица
25/08/2014 |  15:43 | Аутор: СРНА

Кћерке Монике Белучи допутовале у Требиње

У посјету славној италијанској глумици Моники Белучи у Требиње допутовале су кћерке Дева и Леони.
Моника Белучи на снимању филма "На млијечном путу" - Фото: РТРС
Моника Белучи на снимању филма "На млијечном путу"Фото: РТРС

Белучијева је прије десетак дана дошла у Требиње гдје је наставила да снима сцена за филм Емира Кустурице "На млијечном путу".

Према ранијим најавама, ово снимање требало би да потраје, па се претпоставља да је глумица, која је позната као брижна и пажљива мајка, организовала и долазак кћерки да би сви лакше поднијели раздвојеност.

За сада није познато колико ће дуго дјевојчице правити друштво мами, али на основу њихове раздраганости у башти Хотела "Платани", може се закључити да дјевојчице уживају.

У препуној башти "Платана" за једним од столова сједиле су Дева и Леони у друштву са мамом, дадиљом и пријатељима, док су гости упућивали знатижељне погледе према њима и са симпатијама гледали четворогодишњу Леони која је весело трчкарала око стола, под будним оком своје маме.

Њена неколико година старија сестра Дева уживала је једући сладолед и разгледајући.

Недалеко од њих сједио је Емир Кустурица у друштву глумице Слободе Мићаловић, која са Белучијевом глуми у филму.

Сцене филма "На млијечном путу" у Требињу су снимане и у јуну, а у њима није глумила Белучијева која је своје сцене снимала прошле године.

Кадрови филма "На млијечном путу" раније су, између осталог, снимани на Зеленгори, на слаповима водопада Коћуша у Вељацима код Љубушког, у Хутовом блату код Чапљине, на локацијама у Љубињу, те у Каменој Гори код Пријепоља, а осим у Требињу сада ће снимање бити настављено и на планини Волујак код Гацка и другим дијеловима Херцеговине.

Позната глумица смјештена је у Хотелу "Платани" гдје је и раније боравила, а особље каже да Белучијева није имала никакве посебне захтјеве, ни за себе, али ни за дјецу, већ да се понаша као и сви други гости.