latinica  ћирилица
26/08/2014 |  10:13 | Аутор: РТРС

СНСД представио слоган у Мркоњић Граду (ВИДЕО)

У Мркоњић Граду, СНСД је синоћ представио слоган којим ће наступити на октобарским изборима. Скупу је присуствовала и међународни секретар СНСД-а Жељка Цвијановић, која је и кандидат за српског члана Предсједништва БиХ.
СНСД представио слоган у Мркоњић Граду - Фото: РТРС
СНСД представио слоган у Мркоњић ГрадуФото: РТРС

Цвијановићева је рекла да је дошло вријеме за још једну побједу СНСД-а и да то каже самоувјерено и врло убијеђено.

- Тако ће бити, зато што смо ми политичка опција која фунционише на начин да окупља различите генерације и да свака организација има своје људско, политичко и свако друго мјесто у оквиру наше странке - истакла је Цвијановићева.

Навела је да грађани најважнији точак који покреће све оно што је добро и да ће то допринијети да СНСД оствари добре резултате, као и до сада. Цвијановићева је нагласила да је ово политичка генерација која зна шта ради, зна какву улогу има у друштву и зна шта РС треба да постане у будућем периоду.

- Ја сам наумила да побиједим, дефинитивно. Прво, зато што ми јесмо највоља политичка понуда на политичком небу цијеле БиХ. Други разлог је што смо започели нови процес који нико други не би умио да заврши, а да то нисмо ми. Трећа ствар - из ината. Тачно из ината, па побиједимо све оне који су толико пуни фрустрација, пуни мржње, пуни свега оног што не треба - закључила је Цвијановићева.

СНСД ће наступити под слоганом "За побједу Српске", док ће слоган кандидата за члана Предсједништва БиХ Жељке Цвијановић гласити "У име Српске, за побједу Српске".