latinica  ћирилица
26/08/2014 |  15:46 | Аутор: РТРС

Не може без Срба у тиму кола Премијер лиге Енглеске

Поједини медији у Енглеској, али и шире, баве се састављањем идеалног тима другог кола Премијер лиге, а нико није изоставио репрезентативце Србије.

Енглеска Премијер лига се наставлила претходног викенда, а друго коло затворили су Манчестер Сити и Ливерпул у једном од дербија ове сезоне. Медији на острву и у Европи се баве састављањем најбољег тима овог другог кола, а нико није могао да избјегне репрезентативце Србије из редова Челзија, као ни црногорског интернационалца, Стевана Јоветића, који је на неки начин обиљежио ово коло.

Дејли Експрес је у иделни тим Премијер лиге у другом колу уврстио сљедеће фудбалере: Куртоа - Клиши, Компани, Влар, Хатон - Азар, Матић, Ламела, Ериксен - Јоветић, Зарате.

Овај лист пише да је Немања Матић имресионирао поново на средини терена против "Лисица" и да се сасвим заслужено налази у идеалном тиму.

Са друге стране, познати портал "Goal.com" је такође саставио тим кола у коме нема Немање Матића, али има Бранислава Ивановића. Погледајте на наредној слици за кога су се они одлучили у овом избору.

 

 

Поред ова два медија, као и увијек, огласио се и портал "wхосцоред.com", који се искључиво бави статистиком играча до најситнијих детаља, а ево и њиховог идеалног тима.

Такође, према овом сајту Бранислав Ивановић је други најбоље оцијењени играч првенства тренутно, одмах иза Едена Азара.

ивор: sportske.net