latinica  ћирилица
26/08/2014 |  16:50 | Аутор: Спортска централа

Вујошевић: Нема појачања док не исплатимо Клобучара

Тренер Партизана Душко Вујошевић рекао је да клуб не може ништа да ради у прелазном року док не ријеши питање дуговања према свом бившем кошаркашу Јаки Клобучару.
 - Фото: ФОНЕТ
Фото: ФОНЕТ

Партизан је до сада довео само Андреју Милутиновића. Вујошевић је објаснио да је то зато што су црно-бијели изгубили на Кошаркашком суду за арбитражу (БАТ), тако да словеначком играчу треба да плате нешто више од 130 хиљада евра.

"Морамо прво да рјешавамо случај Клобучара, који је са својим менаџером Ацом Рашковићем довео клуб у деликатну ситуацију. Клуб је блокиран и не можемо ништа да радимо. Не знам када и како ће се то ријешити, нисам у току са финансијама", рекао је Вујошевић агенцији Бета.

Клуб из Хумске би ових дана требало да регулише дуг према Клобучару, пошто се очекује да Химки уплати рату обештећења за Ловерња. Подсјетимо, директор Партизана Млађан Шилобад изјавио је прије неколико дана да је "бројка која се помиње у случају Клобучара 'надувана'" и да му клуб "не дугује ни пола од наведене суме" која је износила преко 130.000 евра. Шилобад је тада такође додао да "покушава да успостави контакт са Клобучарем, али се он тренутно не јавља"