latinica  ћирилица
28/08/2014 |  09:49 | Аутор: РТРС

Влада о раду и финансирању представништава РС

Влада Републике Српске разматраће данас приједлог уредбе о измјенама и допунама уредбе о условима и критеријумима за додјелу намјенских средстава за развој туризма, те информацију о спољнотрговинском промету Републике Српске за прву половину године.
Влада РС - Фото: РТРС
Влада РСФото: РТРС

Влада ће разматрати и информацију о учешћу представника Владе Републике Српске у изради нацрта оквира развојне помоћи УН и заједничког буџетског оквира за БиХ и Програма сарадње институција у БиХ са УНИЦЕФ-ом и УНФПА за период од 2015. до 2019. године, најављено је из Бироа Владе за односе са јавношћу.

На дневном реду су и информација о изради шестог Извјештаја БиХ о провођењу Конвенције против тортуре и других сурових, нељудских или понижавајућих казни и поступака и Информација о раду и финансирању представништава Републике Српске у иностранству за првих пола године.

Пред министрима је и информација о одржаном шестом састанку Привременог пододбора за унутрашње тржиште и конкуренцију и Информација о мјерама подршке воћарској производњи након елементарних непогода.