latinica  ћирилица
09/09/2014 |  12:06 | Аутор: Агенције

Дејвис куп: Распродате карте за меч Индија - Србија

Другог дана боравка НИС Дејвис куп репрезентације у Бангалору, гдје се наредног викенда игра меч плеј офа најзначајнијег екипног такмичења у тенису, у коме се Србија бори за опстанак у елитној групи, протиче у тренинзима и сјајној атмосфери у табору Србије.

Тиму Богдана Обрадовића понедјељак увече прикључиће се и дубл ас Ненад Зимоњић и већ од уторка кренути са тренинзима са колегама из националног тима.

Домаћи представници седме силе импресионирани су озбиљношћу и односом тенисера Србије према обавезама у репрезентацији. За сам меч влада огромно интересовање и карте су све распродате.

"Фокусирани смо на наш тим, припремамо се као и за сваки други меч, тренинзи иду према унапријед утврђеном плану. Очекујемо побједу, а веома је важно да су сви здрави и жељни побједе у овом изузетно важном сусрету. Поштујемо тим Индије и знамо да имају вриједне, борбене, квалитетне играче и сјајне спортисте. Похвалио би домаћина на сјајном гостопримству" - рекао је селектор Обрадовић.

Дуел са Индијом почиње у петак, први меч се игра од 15 часова други одмах по завршетку првог, дубл је на порграму у суботу од 18.30, а у недјељу први сингл почиње од 16 часова, други одмах по завршетку првог.