latinica  ћирилица
11/09/2014 |  12:35 | Аутор: Агенције

Ивановићева у вези са Швајнштајгером

Најбоља српска тенисерка Ана Ивановић у вези је са славним њемачким фудбалером Бастијаном Швајнштајгером.

На тениским форумима осванула је слика из Неw Yорка на којој се види да се Ана и Швајнштајгер држе за руке и шетају Менхетном. У њиховом друштву био је и њемачки кошаркаш Стефан Хаман. Слике су освануле на друштвеним мрежама, а налазе се и на насловној страни немачког Билда. Фудбалер Бајерна није желио да коментарише ове информације, али ни да их демантује.

Швајнштајгер је пратио игре Ивановићеве на УС опену, а према информацијама њемачких медија њихова веза траје већ неколико седмица. Ана је после УС Опена остала у Њујорку да се посвети недељи моде, док се Швајнштајгер вратио у домовину да би се посветио обавезама свог тима.

Бастијан је био у вези са Саром Брандер од 2007. године, а заједно су живели у Минхену. Сара је манекенка, а пратила је свог момка на СП у Бразилу. Међутим, потом је услиједио раскид, а Швајнштајгер је прославио свој 30. рођендан (1. август) на Ибици без Саре.

 

 

Ивановићева је била у вези са кошаркашем Иваном Паунићем, тенисером Марком Стилитаном, голфером Адамом Скотом и славним шпанским тенисером Фернандом Вердаском. Она је наводно била у вези и са фудбалером Николом Сарићем.

Ивановићева је недавно номиновала Швајнштајгер за Ледени изазов, а он је номиновао њеног брата Милоша.