latinica  ћирилица
11/09/2014 |  22:03 | Аутор: РТРС

Звезда долази 10. октобра у Бањалуку

Бањалучки Борац угостиће Црвену звезду у прјатељском мечу 10. октобра.
 - Фото: РТРС
Фото: РТРС

Предсједник Борца Драшко Илић потврдио је да ће Борац и Звезда 10. октобра на Градском стадиону у Бањој Луци одиграти пријатељски меч.

"У разговору са вршиоцем дужности генералног секретара Црвене звезде Звезданом Терзићем договорили смо да то буде 10. октобар. Све детаљније информације о доласку бившег шампиона свијета сазнаћемо у понедјељак, када смо позвани да будемо гости на "Маракани". Желимо да тај дан буде истински празник фудбала, не само на терену, већ и ван њега, са пропратним садржајима", рекао је Илић а пренио Глас Српске.

Први човјек клуба из Платонове истакао је да за меч са Звездом влада велико интересовање и да ће Градски стадион вјероватно бити тијесан да прими све заинтересоване.

"Вјерујте, зову са свих страна. Добили смо много позива из околних градова, Федерације БиХ, па чак и околних земаља" рекао је Илић. 

Звезда је посљедњи пут гостовала Борцу 2006. године, док су Бањалучани на Маракни играли 2011. године.

 

Опроштајни мечеви

Предсједник Борца Драшко Илић најавио је да ће у будућности бити организовани опроштајни мечеви за заслужне првотимце "црвено-плавих" који су завршили професионалне каријере.

- Момци попут Оливера Јандрића, Драшка Жарића и других задужили су нас да им захвалимо на достојанствен начин - рекао је Илић.