latinica  ћирилица
18/09/2014 |  21:07 | Аутор: РТРС

Фајронт у Сарајеву- Неле Карајлић у Бањалуци!

Познати музичар и глумац, Неле Карајлић, у Бањалуци је вечерас одржао промоцију књиге "Фајронт у Сарајеву" а данас је посјетио фудбалски клуб "Рекреативо", чији је почасни предсједник.

Овај мислилац одавно је намјеравао да пише, а тренутак одлуке био је 22. маја 2011. године. Аутобиографија некадашњег фронтмена сарајевске групе "Забрањено пушење" Ненада Јанковића - Др Нелета Карајлића прича је о одрастању, сарајевској раји и једној од најоригиналнијих икона бивше Југославије.

"И након хиљада концерата, на стотине турнеја и једног срчаног удара, многобројни поштоваоци лика, дјела, гласа и стаса овог јединственог метеора на небу југословенског роцк анд ролла, добили су оно што су заслужили", наведено је у Издавачкој кући "Лагуна" под чијим је окриљем и издато ово дјело.

Говорећи на промоцији у Банском двору, о разлозима зашто је написао књигу "Фајронт у Сарајеву", навео је да му никад ништа теже није било од писања.

Онај ко мисли да напише аутобиографију треба то да учини оног тренутка када га живот први пут опече и када почне да мисли...