latinica  ћирилица
20/09/2014 |  10:55 | Аутор: РТРС

Радуљица: Сви смо са Мутом имали ритуале

Центар кошаркашке репрезентације Србије, Мирослав Радуљица, посјетио је Бањалуку и тако пренио дио сљављеничке атмосфере у Републику Српску.

Радуљица је дошао у Бањалуку како би посјетио пријатеље и урадио нову тетоважу.

Српски центар осврнуо се и на невјероватан успјех "орлова" на протеклом Свјетском првенству.

" Направили смо сјајну ствар, доста људи није очекивао да ћемо стићи тако далеко и узети медаљу. Ово је сјајна ствар не само за нас као тим, за нас као поједнице, него и за наш народ, наше земље и поставили смо здраву основу за будућност".

Помоћни тренер српске репрезентације, Мирослав Мута Николић, из утакмице у утакмицу Свјетског првенства, гладио је браду Радуљице, што је представљало која је представљало својеврсну амајлију "орлова".

" Он је са сваким од нас имао неки итуал, како би нам пренио позитивну енергију. Мени је то било симпатично. Ја не волим да ми нико дира браду, нити да ме вуче, али имали смо неке своје шале у оквиру тима тако да сам њему дозвољавао и изгледа да је успјело".

На полуфиналном мечу против Француске, Богдан Богдановић и Радуљица, извели су праву мајсторију, када је центар Србије, окренут леђима "из одбојке" поентирао. Радуљица је кроз смијех изјавио како је са Богданом тако нешто вјежбао.

"Сви су били изненађени, тако се десило и мислим да је тако требало бити у том моменту".

Медији су објавили како је сљедећа станица Радуљице кинески Шандонг.

" Још увијек разматрам неке опције, још ништа није чисто, није јасно. Тренутно покушавам да уживам са пријатељима".

Кошаркаши Србије, освајањем сребрне медаље на потеклом Свјетском првенству, потврдили су да српска кошарка има свијетлу будућност.