latinica  ћирилица
22/09/2014 |  07:49 | Аутор: sportske.net

Јунајтед: Фалкао повредиш ли се, идеш назад у Монако

Једна од највећих трансфер прича овог љета, прелазак Радамела Фалкаа у редове Манчестер Јунајтеда и даље привлачи велику пажњу.

Наиме, Манчестер Jунајтед је добио велико појачање у лику сјајног Колумбијца, који се сматра једним од најубојитијих нападача на свијету. Својим играма и головима у Порту, а прије тога и у Атлетико Мадриду, овај играч је управо то и потврдио.

Зачуђујe трансфер у Монако а сада и у Манчестер Јунајтед, клубове који не наступају у Лиги шампиона, што је изазвало мноштво коментара. Новац и утицај супер менаџера Мендеша играју велику улогу.

Не треба ипак заборавити ни на повреду овог сјајног фудбалера због које није отишао на Мундијал и због које многи страхују да више неће бити исти играч.

Радамел Фалкао је дуго одсуствовао због повреде кољена коју је у Француској задобио на једној Куп утакмици. Ипак Манчестер Јунајтед је урадио свој домаћи задатак баш као и кад су постојале сумње да је овај Колумбијац лажирао своје године.

У вези с тим, енглески медији јављају да је Манчестер Јунајтед обезбиједио своју позицији, те да позајмицу Фалкаа може да прекине у случају повреде и да Колумбијца врати у Монако.

"Манчестер Јунајтед може да пошаље Фалкаа право назад у Монако у случају да се понови повреда кољена, која је и угрожавала прелазак у енглески клуб. Јунајтед и Монако су се договорили да се његова позајмица прекида и да се Колумбијац моментално враћа у Француску у случају повреде.", јављају енглески медији.

Навијачи се свакако надају да се то неће десити, као и сам играч који исказује велику жељу да се након озбиљне и јако неугодне повреде што прије врати у препознатљиву форму.

Иначе, Фалкао би већ данас могао да буде од првог минута на терену у дресу Јунајтеда, на мечу против Лестера.