latinica  ћирилица
22/09/2014 |  08:56 | Аутор: РТРС

Брчко: Претресене три локације

На подручју Брчког претресене су три локације, а два лица осумњичена су за полни однос са дјететом, неовлашћену производњу и стављање у промет опојних дрога и омогућавање уживања опојних дрога, потврђено је у полицији.

Полиција је у оквиру акције "Палермо два", претресла објекте у насељима Четврти јули, Гредице два и у једној кући у центру града.

 

Том приликом пронађено је 150 таблета за сексуалну стимулацију у просторијама које су користила лица чији су иницијали Ц.И. /19/ и М.Б. /25/, осумњичена за полни однос са дјететом, неовлашћену производњу и стављање у промет опојних дрога и омогућавање уживања опојних дрога, рекао је портпарол полиције Халид Емкић.

Емкић је рекао да осумњичени нису пронађени ни на једној од три претресене локције, те да ће полиција највјероватније расписати потрагу за њима.

"Утврђено је да су осумњичени имали сексуални однос са најмање једном дјевојчиcom која је стара 13,5 година", рекао је Емкић и додао да је данашња акција усмјерена на спречавање трговине људима.

Полиција ће против осумњичених упутити тужилаштву извјештај о почињеним кривичним дјелима.