latinica  ћирилица
23/09/2014 |  17:22 | Аутор: Мондо

Марко Шћекић појачао Игокеу

Доскорашњи кошаркаш Варезеа Марко Шћекић потписао је тзв. "отворени уговор" са Игокеом и уколико не добије понуду из иностранства у сљедећих мјесец дана, остаће у редовима актуелног шампиона БиХ, сазнаје МОНДО.

Некадашњи кошаркаш зворничке Дрине, бањалучког Борца Нектар, Војводине, Турова, Олденбурга, Будућности из Подгорице, те италијанских Кантуа и Варезеа Марко Шћекић нови је кошаркаш Игокее, сазнаје МОНДО.

Након што је неколико дана тренирао са Александровчанима, Управа Игокее договорила је сарадњу са доскорашњим играчем Варезеа, који је потписао "отворени уговор" и уколико не добије понуду из иностранства у сљедећих мјесец дана, остаће у редовима актуелног шампиона БиХ.

Уколико остане, Шћекић ће много значити за Игокеу, која је овог љета претрпјела бројне промјене у играчком кадру.

Кошаркаши Игокее настављају са припремама за нову сезону АБА лиге, која почиње 3. октобра. На отварању Александровчани ће гостовати Задру, док у другом колу у Лакташе стиже подгоричка Будућност.

Тим Владе Јовановића, након освајања трећег мјеста на турниру у Сарајеву у организацији ОКК Спарса, наступиће на турниру у Мркоњић Граду, гдје ће још играти домаћа Младост и Грађански из Бијељине, док би име четвртог учесника требало бити ускоро познато.