latinica  ћирилица
23/09/2014 |  19:39 | Аутор: Спортска централа

Тајсон у улози спасиоца

Мајк Тајсон се често налазио у новинским насловима због разних скандала, одгризања дијела уха противнику у рингу или силовања, али овог пута имао је улогу хероја.

Непажњом једног таксисте, мотоциклиста на аутопуту у Лас Вегасу тешко је повријеђен након што је пао са мотора, након чега је остао да лежи на путу.

У том тренутку туда је пролазио Мајк Тајсон са још двојицом пријатеља, али је одмах зауставио свој аутомобил, затим зауставио саобраћај и похитао да пружи помоћ повређеном мотористи.

Он је остао поред њега и разговарао је са њим све време док није стигла Хитна помоћ, узгред нагласивши осталим пристиглима да никако не помјерају повријеђеног мотоциклисту. Наравно, никоме није пало напамет да поред Тајсона покуша да помјера повријеђеног возача мотора, а Тајсон се удаљио са лица мјеста тек пошто су стигла амбулатна кола.

Моториста је прошао са тешким повредама и ломом рамена због чега ће морати на операцију, али није пропустио да Тајсону пошаље поруку са захвалницом.

"Успио сам да га сликам својом неповријеђеном руком када је стајао изнад мене. Желио сам да му пошаљем поклон-корпу са чоколадама, али су ми његови људи рекли да то никако не чиним, пошто се Тајсон здраво храни. На крају сам му послао велику корпу са воћем и поруку захвалности за оно што је учинио за мене", поручио је Рајан Чесли који је тешко настрадао у овој саобраћајној несрећи.