latinica  ћирилица
25/09/2014 |  19:33 | Аутор: РТРС

И Драговић у Игокеи

Некадашњи члан млађих репрезентативних селекција Србије Никола Драговић (26) каријеру ће наставити у Игокеи, пишу спортске.нет.

Драговић је прошао све млађе репрезентативне категорије Србије и са њима освојио 4 златне медаље каријеру ће наставити у Игокеи.

Никола Драговић током љета је тренирао са Црвеном звездом Телеком али је вицешампион одустао од његовог ангажмана што је искористила Игокеа.

Шампион БиХ и 26-огодишњи крилни центар договорили су једномјесечну сарадњу а прилику да дебитује у дресу клуба из Александровца Драговић ће имати у првом колу АБА лиге 3. октобра против Задра.

Бивши репрезентативац освајао је златне медаље са млађим селекцијама на Европским првенствима у Шпанији, Србији и Црној Гори, Турској и Словенији, а такође је био дио Универзитетске репрезентације која је 2011. године освојила најсјајније одличје на Универзијади у Шенжену.

У досадашњем току каријере Драговић је наступао за Авалу Аду, Спартак из Санкт Петерсбурга и Авелино а период од 2006. до 2010. године провео је на престижном калифорнијском колеџу "UCLA".