latinica  ћирилица
26/09/2014 |  15:13 | Аутор: СРНА

Сутра прије подне киша послије разведравање

У Републици Српској и ФБиХ сутра прије подне очекује се облачно вријеме са слабом кишом, док ће у другој половини дана доћи до дјелимичног смањења облачности, а на југу ће бити претежно сунчано, саопштили су метеоролози.
Вријеме - Фото: РТРС
ВријемеФото: РТРС

Током поподнева доћи ће до смањење облачности, па ће до краја дана бити све више сунчаног времена, саопштено је из Хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Најнижа јутарња температура ваздуха биће између шест и 11, на југу од 10 до 15 степени Целзијусових. Највиша дневна температура биће углавном између 13 и 19, на југу од 20 до 24 степена, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Другог дана викенда, у недјељу, 28. септембра, ујутру се очекује ведро, свјеже и хладно око ријека и по котлинама са маглом, а током дана сунчано са мало облака и топлије.

У БиХ данас је било претежно облачно са кишом и пљусковима, а на југу претежно сунчано.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница нула, Купрес и Чемерно девет, Хан Пијесак и Иван-седло десет, Соколац 11, Гацко и Невесиње 12, Мркоњић Град, Дринић и Сарајево 13, Бугојно, Горажде, Јајце и Сребреница 14, Фоча, Рудо, Градачац и Тузла 15, Бањалука, Бијељина, Добој, Ливно, Зеница, Нови Град, Вишеград и Рибник 16, Билећа, Дрвар, Приједор и Сански Мост 17, Бихаћ и Зворник 18, Мостар, Столац и Требиње 20, Неум 21 и Чапљина 22 степена.