latinica  ћирилица
28/09/2014 |  20:24 | Аутор: РТРС

Додик гласао на изборима за начелника Лакташа

У Лакташима је гласао и предсједник СНСД-а Милорад Додик. Увјерен је да ће пријевремени избори за начелника општине Лакташи одредити добру атмосферу за СНСД и на општим изборима.

Предсједник СНСД-а Милорад Додик на гласачко мјесто у Лакташе дошао је са породицом. Додик очекује велику побједу СНСД-а у Лакташима, која је, како каже, неупитна. Новоизабрани начелник биће дио пројекта модернизације и бржег развоја ове локалне заједнице, рекао је Додик.

- Апсолутно све што смо учинили, а то је да евидентирамо сигурне гласове. Људи који су у анкетама прихватили да се изјасне као они који ће гласати за кандидата СНСД говори да је минималан резултат који можемо очекивати - 60 одсто за нашег кандидата, ако не и више - рекао је Додик.

Он је увјерен да ће пријевремени избори за начелника општине Лакташи одредити добру атмосферу за СНСД и на општим изборима. Задовољан је данашњом кампањом у Лакташима која је, како каже, била фер и коректна.

Предсједник СНСД је рекао је да га радује да види да су грађани Лакташа схватили своју обавезу да изађу на изборе и гласају.

Додик је рекао да Лакташи морају наставити да се развијају, због чега је овој општини потребно чврсто вођство са скупштинском већином, коју доминантно има СНСД са коалиционим партнерима.