latinica  ћирилица
15/10/2014 |  09:03 | Аутор: sportal.rs

Звезда позвала навијаче на фер навијање против Галатасараја

Црвена звезда Телеком позвала је навијаче да се понашају фер и спортски, и да не уништавају инвентар београдске "Арене" током утакмице против Галатасараја у Евролиги.

 Дуел двије екипе на програму је у четвртак од 20.45.

"Сва штета која буде начињена доћи ће на наплату на адресу клуба. Позивамо навијаче да покажу одговорност и љубав према Црвеној звезди и по ко зна који пут направе амбијент за памћење", саопштила је Звезда.

Црвено-бијели су апеловали на навијаче и да не вријеђају противника, не убацују предмете на терен, да не употребљавају ласере и протехничка средства. Како се наводи, Евролига је у значајној мјери пооштрила дициплински правилник и сваки и најмањи инцидент могао би скупо да кошта клуб. Звезда је саопштила да за утакмицу влада огромно интересовање, као и да су присутне велике гужве на билетарницама.

Утакмица између Звезде и Галатасараја у првом колу Групе Д Евролиге почеће у четвртак у 20.45 часова, а улази у халу биће отворени два и по сата раније.

"Чињеница да је дуел између црвено-бијелих и тима из Истанбула проглашен дербијем кола од стране Евролиге јасно је да се у Арени очекује још један кошаркашки спектакл", наводи се у саопштењу.

Звезда је најавила да ће бити спроведене опсежне мјере безбједости и позвала је навијаче да у дворану дођу раније, како би се избјегле гужве. На улазима у Арену биће организована ригорозна контрола, а одузимаће се сви тврди предмети и метални новац. На свим улазима биће постављене провидне кутије Црвеног крста па ће све кованице бити поклоњене у хуманитарне сврхе.