latinica  ћирилица
17/10/2014 |  08:06 | Аутор: РТРС

Балотели: Прандели није прави мушкарац

Фудбалер Ливерпула Марио Балотели рекао је да бивши селектор Италије Ћезаре Прандели "није прави мушкарац".

Прандели је јавно критиковао Балотелија послије пораза Италије на Свјетском првенству од Уругваја са 1:0. Репрезентација Италије је такмичење на Мундијалу завршила послије групне фазе, пишу спортске.

"Прави мушкарци, ако имају нешто да кажу, онда вам то кажу у лице. Ја тако радим. Прандели је говорио лоше ствари о мени. Да ли је морао одмах након утакмице да разговара са новинарима о мени? Нисам то очекивао и нисам одговорио, јер нема смисла", рекао је Балотели.

"Морам да будем искрен и да кажем да сам био разочаран тиме што су људи говорили и што су ме окривљивали послије Свјетског првенства. Мислим да сам имао двије, можда три прилике на цијелом турниру. Сви знају да сам постигао гол против Енглеске, али нисам могао више од тога", додао је он.

Подсјећамо, Прандели је поднио оставку након Мундијала, а њега је на клупи Италије замијенио Антонио Конте, који није у тим за квалификазије за Европско првенство није позвао Балотелија.

"Разумијем зашто нисам у тиму. Нисам постизао голове, док Грацијано Пеле и други јесу. Они заслужују да буду у репрезентацији", додао је Балотели.

Балотели је за Италију дебитовао 2010. године и на 33 утакмице је постигао 13 голова.